Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστήριο από ΠΡΟ.Τ.Α. και ΕΠΑΣ για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία


Ο Σύλλογος ΠΡΟ.Τ.Α. (Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων) και η ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή Χανίων) είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες των Χανίων και ιδιαίτερα τους μαθητές – αιμοδότες που προσήλθαν να προσφέρουν αίμα για την δημιουργία τράπεζας αίματος για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σηματοδοτεί αφενός μεν την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αφετέρου δε το μέγεθος ευθύνης την οποία έχουμε ως διοργανωτές φορείς.

Όμως ειδικότερα ευχαριστούμε:

α) Το Νοσοκομείο Χανίων και ιδιαίτερα τον ιατρό επιμελητή Κωνσταντακάκη Βασίλη, τους Νοσηλευτές Χριστοδουλάκη Γιάννη και Νταμπακάκη Μαρία που με αυταπάρνηση εργάστηκαν σε ομολογουμένως αντίξοες συνθήκες.

β) Το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού που με την παρουσία του ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων.

γ) Την γραμματειακή υποστήριξη για την όλη προσπάθεια που έγινε από τους καθηγητές της ΕΠΑ.Σ Χρυσούλα Σταμπολάκη, Ζουριδάκη Βάσω και Πετραντωνάκη Σωτήρη, τους συντονιστές καθηγητές της ΕΠΑ.Σ. Ζιούκα Αστέρη και Βουρβαχάκη Αντώνη καθώς και τον καθηγητή Κουκλινό Ανδρέα για τον συντονισμό της εγγραφής νέων μελών στο σύλλογο ΠΡΟ.Τ.Α.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ και τις εφημερίδες που προέβαλαν την εκδήλωση με τόσο επιτυχές αποτέλεσμα.

Από τις 70 και πλέον φιάλες αίματος που μαζεύτηκαν ευχόμαστε να μην χρειαστεί καμία σε τροχαία δυστυχήματα.

Όμως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι στοιχεία που οφείλουμε να προβάλουμε και να καλλιεργούμε αναζητώντας μια καλύτερη κοινωνία.

ΕΠΑ.Σ. Χανίων

Σύλλογος ΠΡΟ.Τ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου